Дізнайтеся чи вільна дата Вашого заходу:

×

Новорічний корпоратив

Основні фактори вдалого корпоративу в ресторані PODKOVA

 

1. Смачна їжа

В ресторані PODKOVA, який знаходиться за Києвом, до Вашого заходу підбираються страви з банкетного меню. Вам його допоможе скласти адміністратор ресторану, враховуючи уподобання Вашого колективу.

Меню ресторану складається з європейської кухні, а саме: середземноморської, французької, італійської та української. У ньому поєднуються яскраві представники кожної з культур - паста, мінестроне, устриці, різні види м'яса і риби, приготовані на грилі, в печі або на пательні.

 

2. Алкоголь

У барній та винній карті ресторану є рідкісні види австралійського, італійського та французького вина, кальвадос, граппа, віскі та інші види алкоголю.

За умови оренди * залу під Вашу компанію, для Вас буде діяти послуга cork-fee на привезений Вами алкоголь.

* Зал здається в оренду, якщо сума Вашого замовлення покриває суму депозиту, який діє в залі.

3. Розважальна програма

У ресторані PODKOVA, в Білому залі присутня сцена для артистів і шоу-програми. За умови, що на Вашому новорічному корпоративі буде до 70-ти осіб, в залі буде місце для танців і конкурсів.

Для менш чисельних компаній,до 40-ка осіб, Ви можете обрати Французький зал. Тут є місце і для танців, і для конкурсів, і є можливість зручно розсадити Ваших колег.

Тематичні фото можна зробити на фоніфотозони, яку встановлюють, зазвичай,у холі або ж в самому банкетному залі.

4. Новорічний ресторан

Хоча ресторан більшу частину року працює у весільному режимі, вже з 1-го грудня PODKOVA чарівно видозмінюється: ялинка, гірлянди, всюди з'являються фігурки ельфів. Цю картину доповнює територія–вкритапухнастим снігом.

 

5. Новорічний корпоративний торт і CandyВar

Традиційно свято починається аперитивом і CandyBar, а закінчується тортом.

В CandyBar входять солодощі з банкетного меню ресторану. Це макарунс, профітролі, безе, маршмеллоу, мармелад і міні-тортики. Всі вони можуть бути зроблені в стилі Вашого заходу або в обраній вами кольоровій гамі.

Що стосується тортів, то в солодкому меню ресторану PODKOVA є в наявності 16 смаків. З кожним із них, кондитери роблять торти будь-якої складності:

  • багатоярусні торти
  • одноярусні торти з великою вагою
  • повторюють колір Вашого брендбуку на торті
  • відтворюють логотип або іншу бренд-символіку Вашої компанії

6. Задоволений колектив

У ресторані PODKOVA знають, що важливим фактором на святі є обслуговування. Офіціанти ресторану надають індивідуальне обслуговування корпоративів, під час яких келихи на столах будуть завжди наповнені, а страви з їжею - регулярно оновленими.

Для святкування корпоративу за містом Київ – чекаємо Вас в ресторані PODKOVA.