Дізнайтеся чи вільна дата Вашого заходу:

×

6 актуальних трендів весільного меню в 2017 році

Вирішальні складові кожного весілля: місце, де вона проводиться, весільна сукня нареченої, розваги і їжа. І якщо підбір 3-х залежить від молодят, то 4-а – тільки від ресторану, в якому Ви будете святкувати весілля.

Ресторан PODKOVA зібрав основні тренди весільного меню 2017 року в поміч молодятам.

Домашня їжа з дитинства молодят

Це можуть бути маленькі хот-доги, бабусині пиріжки, набори літніх ягід, наче щойно зірваних з саду у бабусі. Можливо, це комусь здасться старомодним, але аперитивний стіл стане місцем для спогадів. Встановіть поруч з ним дошку з дитячими фото пари, де друзі дитинства і рідні знайдуть себе з молодятами. Їм є що згадати і розповісти про ті часи.

Дивитися ще фото

Стійка для бару

Виберіть улюблений алкоголь і виставте на імпровізовану барну стійку. Надайте Вашим гостям можливість самостійно зробити коктейль. Для особливих педантів і тих, хто хоче по-справжньому відчути себе в ролі бармена, запропонуйте пару табличок з рецептами алкогольних напоїв.

Дивитися ще фото

Національна або регіональна кухня

В ресторані PODKOVA забороняється приїжджати зі своєю їжею, але у нас в меню представлена ​​велика кількість національних страв і закусок, зроблених з регіональних продуктів: південні дари моря, сири з Заходу України, овочі з маленьких приватних ферм в окрузі. Також є велика кількість національних італійських і французьких страв.

Дивитися ще фото

Застілля в стилі сімейних посиденьок

Незважаючи на те, що «сімейні весілля» зустрічаються все рідше в силу того, що молодята сьогодні обирають офіційний формат заходу, зберегти легку атмосферу невимушеності допоможе саме ця ідея із загальними тарілками на столі. Як це буває на сімейних посиденьках, на столі будуть страви з гарнірами, закусками і салатами, які офіціанти регулярно поповнюють і прибирають в разі потреби. Але радимо основне блюдо все-таки подавати кожному гостю окремо – це елегантно.

Дивитися ще фото

Ніяких стандартних кенді барів

Нам здається, що всі вже втомилися від однакових капкейків, зефіру, стандартних тістечок. Виберіть крокенбуш – піраміду з профітролей в карамелі або піраміду з макаронс. Візьміть на озброєння, так звані, «карнавальні частування» – солодка вата, попкорн різних смаків, чіррос, їжа по типу фастфуду, але в стильних крафтових упаковках-конвертах. Адміністратор допоможе Вам підібрати потрібне частування і реалізувати задумане.

Дивитися ще фото

Весільний торт – на всі віки

Мода на класичні весільні торти за кордоном проходить і зараз молодята розрізають, наприклад, красиво оформлений млинцевий торт (crepe cake). Адже коли вирушаєш у пошуках натхнення, наприклад, в Pinterest, просто неможливо перестати захоплюватись мистецтвом кондитерів. Але в Україні цей західний тренд не зможе прижитися.

Ресторан PODKOVA радить вибирати торт в мастиці, якщо Ви хочете мати віртуозний фігурний торт. Якщо Ви прихильник легких тортів, вибирайте торти, прикрашені фруктами, ганашем або оформлені глазур'ю. В асортименті ресторану є 14 начинок.

Головне, чого варто дотримуватися, – щоб Вам і гостям було комфортно, святково і смачно.

Ми ж, у свою чергу, гарантуємо, що надамо всі умови, щоб Ваш банкет пройшов на найвищому рівні.

Дивитися ще фото