Candy-bar. Солодкий стіл на Ваше весілля.

Кенді бар на весілля та варіанти аперитивного столу в ресторані PODKOVA

Ви вже вирішили, чи буде у Вас аперитивний стіл або кенді бар на весіллі?

Кенді бар

Вже кілька років існує тенденція запропонувати своїм гостям кенді бар на весілля, поки вони очікують молодят.

В ресторані PODKOVA робиться кенді бар під тематику весілля – із загального ассортименту солодощів формується пригощання, яке стане повноцінною частиною стилістики весілля.

Відповідно до класичних стандартів рекомендується розраховувати  від 7 до 10 видів солодощів  різних видів на гостя.

В кенді барі умовно солодощі можна поділити за їх розміром – об’ємні та маленькі.

Так, об’ємних (типу капкейків, тістечка, десерти) солодощів, як мінімум, рекомендовано брати по 1-2 шт. на гостя. Маленьких (таких як макаронс, маршмеллоу, цукерки та ін.) –  2-3 шт. на гостя.

Тематику весілля в десертах можливо виразити за допомогою прикрашених капкейків та їх кольорової гамми, додаткового декору на кейк-попсах та тематичного печива, наприклад, у вигляді діаманта з ініціалами пари.

Маленька десерти візуально відтіннюють основний колір кенді бара. Варто лише обрати потрібну кольорову гамму бізе, мармеладу, профітролів та макаронс.

Крім стандартних позицій, зазначених у банкетному меню, ресторан PODKOVA виконує індивідуальні замовлення.

Літні весілля з полуницею в шоколаді, кіновесілля з попкорном, цукрова вата на ретро-весіллі, тарталетки з улюбленим наповнювачем Вашого нареченого, десерти в стаканчиках точнісінько як ті, що ви куштували в Італії, де він зробив пропозицію тощо. Смак дитинства можна відчути, скуштувавши горішків із згущенним молоком або морозива власного виробництва.

Напої

Нехай всі міцні напої залишаться до тостів. Запропонуйте своїм гостям на аперитив легкого шампанського або рожевого вина, яке останнім часом у світі, як і в Києві, подають до десертів кенді бара. Для дітей та вагітних буде лимонад-бар – він складається з 4-х напоїв: тархун, гранатовий лимонад, цитрусовий та мохіто.

Вишукана гірка з шампанського буде незвичайною заміною стандартної подачі напоїв.

Аперитивний стіл «Італійський»

На весіллі аперитивний стіл «Італійський» має включати в себе сири, м’ясо та домашній ще трохи теплий хліб. У банкетному меню ресторану PODKOVA для такого аперитива підійде грісіні з пармою, виноград з твердим сиром на шпаккелі, бейбі моцарелла з томатом черрі (також на шпажке) або ніжна брускетта з томатами конфет.

Якщо ви були в Італії, то наверняка помітили, що жителі завжди ставлять на стіл блюда з овощами, щоб кожен міг доповнити свою закуску чим-небудь свіжим з грядки. Мы також пропонуємо для такого случая овощную соломку з сиром соусом.

Середземноморський аперитивний стіл

Якщо для Вас слово «чавича» не набір звуків, а бродетто звучить як пісня, запропонуйте своїм гостям середземноморську кухню на аперитив.

Всі закуски підбираються за принципом «легкі сири та побільше морепродуктів». З меню ресторану PODKOVA на аперитив можна обрати: тигрові креветки, що ще пахнуть грилем, шпажки з моцарелою та соковитою томатом, легкі канапе з хлібом та болгарським перцем, слабосоленим лососем або червоною ікрою.

Запропонуйте гостям спробувати асорті з дарів моря з овощами. До рожеового або білого вина підходить колекція сирів та тарілка елітних сортів м'яса.

Не залишайте без уваги брускетти, не дивлячись на те, що вони родом з Італії. З креветками та зеленою спаржею вони стають морською закускою.

Аперитивний стіл для вегетаріанців

Вибір закусок та страв для вегетаріанців з меню PODKOVA виявиться не таким важким, як може здатися на перший погляд.

Оберіть для вегетаріанців різноманітні фрукти з фруктової тарілки та овочеві шпажки.

Для лактовегетаріанців підібрати закуски легше, запропонуйте їм профітролі з сирно-шпінатним мусом, виноград з твердим сиром на шпажці або бейбі моцареллу з черрі. І, звичайно, брускетти з томатом конфіт і моцареллою.

Вибір частування, яке сподобається більшості гостей – задача, яка вирішується не за 2 секунди. Але в результаті чітко сплановані заходи, і навіть такі, як легкий перекус для гостей у перервах, є знаком того, що у Вас все під контролем.