Весільні торти

Весільні торти в ресторані PODKOVA

Обираючи вагу весільного торта відштовхуйтесь від кількості гостей на весіллі.  Загалом ми радимо від 120-150 г на людину. Виходить, що на весілля, на якому очікується 35-40 гостей, потрібен торт на 5 кг, а на весілля 50-70 осіб – торт на 8,5 кг.

Якщо ж Ви маєте конкретне уявлення загального вигляду Вашого торта, тоді варто знати, що для 2-х ярусного торта вага розраховується від 5-ти кг, для 3-х ярусного торта – від 7-ми кг.

Також треба враховувати чим Ви пригощали гостей до моменту розрізання торта. Якщо був щедрий банкет, тоді такий розрахунок ваги на людину буде достатнім. Якщо ж Ви влаштовуєте лише весільний фуршет, то будьте готові, що торт розберуть швидко і можливо варто замовити трохи більше звичайної норми.

  •  

  •  

  •  

Як вибрати зовнішній вигляд торта

Орієнтуйтеся на тематику весілля і Ваші інтереси.

Якщо Ви хочете високий торт, але вирішили зібрати тільки найближчих, ми радимо скористатися нашою невеликою хитрістю. Замовляйте торт з фальш-ярусом – це неїстівна частина торта, яка обтягується мастикою або обробляється кремом, щоб додати торту висоти. Так у Вас на весіллі буде видовищний торт і ще залишиться пару шматочків забрати з собою.

Декор торта

Кондитери ресторану PODKOVA декорують торти, використовуючи сучасні технології та спираючись на актуальні тренди.

Весільні торти робляться в мастиці, відкритими, в глянці, в кремі, з малюнками, фігурками і навіть по зображенню, яке ви знайшли в інтернеті.

Найчастіше для декору торта використовують квіти в тон Вашого весілля або сезонні ягоди. І ті, й інші будуть виглядати гармонійно на Вашому весільному торті.

Також Ваш торт може бути прикрашений дерев'яним топпером або фігурками з мастики. Але оскільки вони виготовлюються близько 2-3 днів, радимо не зволікати з вибором декору торта.

  •  

  •  

  •  

Начинка

Кондитери ресторану PODKOVA сформували набір начинок, який складається з класичних варіантів тортів і сучасних смаків. Серед них ви знайдете:

  1. Форе-блан –  бісквітний торт з вершково-молочним кремом з додаванням шматочків фруктів
  2. Форе-нуар – шоколадні бісквітні коржі з вершково-шоколадним кремом і кисло-солодкою вишнею
  3. Фісташкове-полунична – фісташкові бісквітні коржі з додаванням полуничного кулі, просочені кремом з арахісової пастою
  4. Чорнично-йогуртова – бісквітні коржі з прошарками чорничного кулі і йогуртового крему
  5. Ванильно-ягідна – ванільні бісквітні коржі з прошарком з ягідного мусу і додаванням натуральних ягід малини і чорниці
  6. Грушева – бісквітні шоколадні коржі просочені кремом з вершків, білого шоколаду і з прошарком грушевого кулі
  7. Чіз-кейк –  тонкий бісквіт з додаванням сиру Радомер, основа – крем-сир Буко
  8. Кокосово-мандаринова – бісквітні коржі з вершковим кремом на основі кокосового молока і з додаванням шматочків мандарина
  9. Шоколадна з малиновим кулі –  шоколадні бісквітні коржі з прошарком з малинового кулі
  10. Прага –  шоколадний бісквіт просочений лікером Cointreau і абрикосовим сиропом, доповнений кавово-масляним кремом
  11. Опера – бісквіт Джоконда з кавовим кремом та шоколадним ганашем
  12. Наполеон – класичне хрустке тісто, замішане на пиві Hofbrau, просочене заварним кремом з додаванням білого шоколаду
  13. Медовик – заварне тісто зроблене на основі квіткового меду і просочене вершково-карамельно-сметанним кремом
  14. Естерхазі –  шоколадно-мигдальний бісквіт просочений вершковим кремом з додаванням коньяку.